English Denmark Finland Norway Sweden
 

Manuka Honung

Manukahonung har använts av Maorierna (Nya Zeelands urinvånare) i tusentals år. Mount Somers manukahonung kommer från det mest oförorenade och naturliga bushlandskapet i Nya Zeeland. Manukahonung är känd för sin goda smak och speciella egenskaper. Dess unika komponenter gör att den skiljer från traditionell honung. Bland annat är den antibakteriella komponenten methylglyoxal särskilt verksam i Manukahonung vilket gör att den effektivt motverkar bakteriebildningar.

Den nektar som används vid tillverkningen kommer från den Nya Zeeländska växten Manuka (Leptospermum scoparium), en buske med vackra vita eller rosa blommor. Mount Somers manukahonung produceras vid företaget Midlands bigårdar. Midlands är stolta över att de producerar en av världens finaste honung. Alla Midlands bikupor har noggrant vårdats av samma familj i över 90 år.

Manukahonungens unika egenskaper mäts i UMF som betyder Unique Manuka Factor och är den enda erkända världsomspännande standarden för att identifiera och mäta styrka och kvalitet mellan olika stammar av manuka. UMF nivån på denna produkt är uppmätt till +10.

2 Item(s)
per page
Grid  List 
Set Descending Direction
2 Item(s)
per page
Grid  List 
Set Descending Direction

Research Health News

 

My Cart

You have no items in your shopping cart.

 

Vitamins Newsletter